ChemADVISOR

Lisam Nederland B.V.; uw gesprekspartner in ChemADVISOR

Neem contact op

Wist u dat er wereldwijd meer dan 4800 reglementaire lijsten zijn die iets melden over de wetgeving rondom milieu, gezondheid (arbo), veiligheid en transport? Lijsten die ook wel eens van toepassing zijn op uw Veiligheidsbladen (VIB)? De grote vraag is natuurlijk; welke moet u kennen? Waar vindt u een handig overzicht? Zodanig dat uw producten overal in de wereld ‘welkom zijn’? Het antwoord? Op ChemADVISOR.

ChemADVISOR Nederlands ondersteund

ChemADVISOR is de meest uitgebreide regelgevende databank – LOLI (List of Lists). Hier vindt u alle regels die wereldwijd gelden. Lisam Nederland B.V. is distributeur én het aanspreekpunt van ChemADVISOR in Nederland.

Met ChemADVISOR:

  • Heeft u eenvoudig toegang tot alle actuele (!) regels en wetten uit veel landen ten aanzien van chemische stoffen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid
  • Weet u wat op uw Veiligheidsinformatiebladen (VIB) moet staan als uw goederen de hele wereld overgaan
  • Krijgt u helder advies over de nationale én internationale regelgeving over etikettering, productregistratie, transport en voorlichting over eventuele gevaren
  • Voorkomt u problemen bij de grens!

Waarom ChemADVISOR?

ChemADVISOR verzamelt al sinds 1986 alle regelgeving. Het is een toonaangevende informatieverstrekker in de chemische wereld. Met ChemADVISOR heeft u niet alleen toegang tot deze databanken, u kunt ook gebruik maken van de trainingen en het advies dat ChemADVISOR aanbiedt.

  • Trainingen – onder meer over het Globally Harmonized System (GHS), VIB, REACH, transport, internationale risico communicatie en diverse regionale en nationale verordeningen.
  • Advies – bijvoorbeeld over de voorbereiding en beoordeling van VIB en labels, de uitvoering van gevarenevaluaties, GAP-analyses (het verschil tussen de bestaande en gewenste situatie) of de juiste registratie van uw chemische stoffen.

Lisam Nederland B.V. helpt u graag!

Lisam Nederland B.V. is al uw directe gesprekspartner voor ChemADVISOR in Nederland. Wij vinden het antwoord op al uw vragen.

Lisam Nederland B.V.