Arbo en milieu – uw pijlers onder KAM

De term KAM is bekend? De richtlijnen voor Kwaliteit, Arbo en Milieu gelden ook voor u! Lisam Nederland B.V. vertelt u hoe!
Neem contact op

Elk bedrijf heeft een goed KAM-zorgsysteem nodig. U waarborgt zo de naleving van alle richtlijnen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM). Wat er in uw KAM-zorgsysteem staat, hangt natuurlijk af van uw bedrijf. Zit u in de inkt- of verfindustrie? Produceert of werkt u veel met schoonmaakmiddelen? Of speelt cosmetica een grote rol in uw bedrijf?

Veiligheid staat hoe dan ook altijd centraal. U kijkt zorgvuldig naar de arbeidsomstandigheden (arbo) en het milieu. Maar hoe zorgt u er nu bijvoorbeeld voor dat uw medewerkers veilig kunnen werken? En hoe voorkomt u nu concreet dat u het milieu vervuilt?

KAM op maat

Er bestaat niet één oplossing die voor iedereen van toepassing is. Net zo min is een KAM-zorgsysteem dat ooit definitief klaar is. De wet- en regelgeving is immers voor elk werkgebied anders én verandert ook nog eens voortdurend. Voor veel MKB’ers – misschien ook voor u – is het dan ook onbegonnen werk dit ‘er even bij te doen’. Lisam Nederland B.V. doet het graag voor u!

Wij leveren u KAM op maat.

KAM in de praktijk

Lisam Nederland B.V. schept duidelijkheid. Wij zetten de wet- en regelgeving voor u op een rij en brengen helder in kaart hoe u die richtlijnen in de praktijk kunt uitvoeren. Aan u de keuze of u het vervolgens zelf oppakt of het bij Lisam Nederland B.V. neerlegt. Wij kunnen bijvoorbeeld:

Lisam Nederland B.V. – uw KAM-projectmanager

Giet u het geheel liever in een concreet project? Lisam Nederland B.V. denkt graag met u mee en pakt het complete projectmanagement voor u op! Zo maakt u tijd vrij voor de zaken waar ú goed in bent!

LISAM ExESS Cosmetics