Lisam Nederland heeft de juiste software voor je!

Software als Lisam ExESS, Publichem en Chemspector bieden houvast bij jouw beheer van gevaarlijke stoffen. Vraag Lisam Nederland!

Contact

Met de juiste software kun je het beheer van gevaarlijke stoffen een stuk gebruiksvriendelijker maken. Al jarenlang maakt ook Lisam Nederland B.V. gebruik van de beste softwarepakketten in de markt. Wij gebruiken het zelf, maar kunnen je ook opleiden in het gebruik ervan.

Lisam Nederland biedt (en is tevens frequent gebruiker van) de volgende software pakketten:

LISAM ExESS
Met LISAM ExESS maak je eenvoudig veiligheidsinformatiebladen. Tevens inventariseert, rapporteert en beheer je eenvoudig gevaarlijke stoffen in Lisam ExESS.  Niet alleen voor de Nederlandse markt! Het programma houdt ook rekening met de regels op de buitenlandse markt én vertaalt je Veiligheidsbladen (VIB/ SDS) automatisch in 52 talen! Lees meer

Chessol
Maak of werk je veel met cosmetica producten? Met Chessol kun je bijvoorbeeld je Cosmetic Product Information Files (PIF) maken. Ook kun je een IFRA rapport maken of een CPNP notificatie verrichten.Lees meer

 

mensen die voor een bedrijfspand staan

Lisam Nederland heeft ook kennis en maakt tevens gebruik van de volgende software voor het uitvoeren van bloostellingsrisicoberekeningen:

Chemrade/Stoffenmanager/ Ecotoc TRA
ChemRADE, Stoffenmanager en Ecotoc Tra zijn praktische tools voor het bepalend van  de risico’s van blootstelling aan gevaarlijke stoffen op de werkplek inventariseren. Eventuele reeds met Lisam ExESS register gevaarlijke stoffen data kan geupload worden in deze software waardoor snel blootstellingsrisicoberekeningen gemaakt kunnen worden. Hiermee voldoet u aan het 4-stappenplan van SZW.

 

 

Ervaring met veel software

Wat werkt handig? Met welke software dek je werkelijk alles af? Welke data is betrouwbaar? Waar haal je je data vandaan? Lisam Nederland geeft je graag antwoord op deze vragen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij, wat werkt voor jou!

Neem contact op

LISAM ExESS Cosmetics