KAM-zorgsysteem

Software als Lisam ExESS en ChemADVISOR bieden
houvast bij uw beheer van gevaarlijke stoffen.
Neem contact op

Uitleg softwaregebruik

Verkoper van Lisam

Veel softwarepakketten

Elk bedrijf heeft een goed KAM-zorgsysteem nodig. Je waarborgt zo de naleving van alle richtlijnen op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu (KAM). Wat er in het KAM-zorgsysteem staat, hangt natuurlijk af van het bedrijf. Zit je in de inkt- of verfindustrie? Produceer of werk je veel met schoonmaakmiddelen? Of speelt cosmetica een grote rol in je bedrijf? Veiligheid staat hoe dan ook altijd centraal. Je kijkt zorgvuldig naar de arbeidsomstandigheden (arbo) en het milieu. Maar hoe zorg je er nu bijvoorbeeld voor dat je medewerkers veilig kunnen werken? En hoe voorkom je nu concreet dat je het milieu vervuilt?

Een KAM-zorgsysteem op maat

Er bestaat niet één oplossing die voor iedereen van toepassing is. Net zo min is een KAM-zorgsysteem dat ooit definitief klaar is. De wet- en regelgeving is immers voor elk werkgebied anders én verandert ook nog eens voortdurend. Voor veel Mkb’ers – misschien ook voor jou – is het dan ook onbegonnen werk dit ‘er even bij te doen’. Lisam Nederland B.V. doet het graag voor je!

KAM in de praktijk

Lisam Nederland B.V. schept duidelijkheid. Wij zetten de wet- en regelgeving voor je op een rij en brengen helder in kaart hoe je die richtlijnen in de praktijk kunt uitvoeren. Aan jou de keuze of je het vervolgens zelf oppakt of het bij Lisam Nederland B.V. neerlegt. Wij kunnen bijvoorbeeld:

groepsfoto

Lisam Nederland – jouw KAM-projectmanager

Giet je het geheel liever in een concreet project? Lisam Nederland B.V. denkt graag met je mee en pakt het complete projectmanagement voor je op! Zo maak je tijd vrij voor de zaken waar je goed in bent!

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt je graag meer informatie ontvangen over het KAM-zorgsysteem en wil je weten wat je binnen jouw organisatie hiervoor moet doen? Wij vertellen je graag meer. Tevens bieden wij diverse software van Lisam aan waarmee je alles keurig regelt. Vul ons formulier voor een demoaanvraag in en wij informeren je over de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook verschillende trainingen aan zodat jij en jouw team aan de slag kunnen met het KAM-systeem. Bel ons op 0529 820211 of stuur een e-mail naar Danielle.deJager@lisam.com als je vragen hebt.