LISAM CHEMSPECTOR

Neem contact op

Echter momenteel wordt Chemspector vooral ingezet om data dat beschikbaar is in xml-format in de gekoppelde ExESS dbase, zichtbaar te maken in elk gewenste layout zoals: veiligheidsinformatieblad, werkplekinstructiekaart, CLP label. Tevens kan dit in elke taal gedisplayed worden, hiermee voorziet u uw (eventueel  anderstalige) medewerkers van de juiste informatie over uw gevaarlijke stoffen op de werkvloer! 

LISAM CHEMSPECTOR voor u!

Wanneer je geïnteresseerd bent in de software van Lisam, aarzel dan niet om een gratis en vrijblijvende demo/aanbieding aan te vragen. We laten je graag kennismaken met onze gebruiksvriendelijke softwaretool om het zelf te kunnen ervaren. Leer hoe je eenvoudig veiligheidsdata kunt opzoeken en hoe je traceert waar de gevaarlijke stoffen/ producten zich bevinden op welke device je ook wilt.

Lisam Nederland B.V. distributeur én coach

Lisam Nederland B.V. heeft goede ervaringen met LISAM CHESSOL en is erkend distributeur van het programma. U kunt LISAM Chemspector bij ons kopen! Uw LISAM Chemspector-programma kunnen wij aanpassen aan uw wensen. U kunt rekenen op maatwerk. En voordat u dan aan de slag gaat, leiden wij u en uw medewerkers op. Zo profiteert u optimaal van LISAM Chemspector!

LISAM ExESS Cosmetics