LISAM CHESSOL

LISAM CHESSOL – uw tool om Product Informatie Files voor cosmetica te maken
Neem contact op

CHESSOL biedt de best beschikbare software tool voor het beheren van PIF dossiers voor cosmetica fabrikanten die hun producten in de EU markt willen verkopen. De ontwikkeling van de software vindt plaats in nauwe samenwerking met regulatory specialisten op het gebied van cosmetica.

LISAM CHESSOL voor u!

Wilt u tijd en kosten besparen in het generen van PIF dossiers? Maar wilt u wel graag uw zaakjes op orde hebben conform de EU cosmetica verordening 1223/2009? Of wilt u misschien producten naar de EU exporteren en zoekt u een betrouwbare tool om de EU cosmetica verordening te waarborgen? Wilt alles uit handen laten nemen? Wij kunnen ook de CPNP notificatie verzorgen en u adviseren in de juiste INCI etikettering.

Lisam Nederland B.V. distributeur én coach LISAM CHESSOL

Lisam Nederland B.V. heeft goede ervaringen met LISAM CHESSOL en is erkend distributeur van het programma. U kunt LISAM CHESSOL bij ons kopen! Uw LISAM CHESSOL-programma kunnen wij aanpassen aan uw wensen. U kunt rekenen op maatwerk. En voordat u dan aan de slag gaat, leiden wij u en uw medewerkers op. Zo profiteert u optimaal van LISAM CHESSOL!

Documentatie LISAM CHESSOL

CHESSOL