LISAM ExESS Cosmetics

LISAM ExESS Cosmetics – uw tool om Product Informatie Files voor cosmetica te maken
Neem contact op

Beheer zelf de voorbereidingen van het cosmetica dossier door zelf documenten te uploaden inclusief de 100% samenstelling. Met behulp van Chessol kan beoordeeld en berekend (MoS) worden of de stoffen in uw cosmetica in Europa veilig zijn voor gebruik. Met Chessol kun je het volledig in eigen hand houden, of de PIF in het geheel uitbesteden bij Lisam NL. Bij vragen kunt u gebruik maken van onze deskundige ondersteuning bij het opmaken van de PIF. 

LISAM ExESS Cosmetics voor u!

Wij garanderen een nauwkeurige & volledige product information file (PIF) volgens Verordening (EC) 1223/2009. Ook kunt u een CPNP rapport printen die weer gebruikt kan worden voor de notificatie van uw cosmetica product op de EU portal CPNP.  Uiteraard kunt u dit ook volledig uit handen geven aan ons. Chessol beschikt over een uitgebreide chemische database. Onze database bevat meer dan 200.000 chemicaliën en meer dan 9.000 grondstoffen. Ons deskundige team van Lisam Nederland is beschikbaar voor u om te helpen bij het maken en ondertekenen van uw cosmetische PIF. Het cosmetica dossier is ook op te maken in meerdere talen, momenteel is de PIF beschikbaar in het Engels, Frans en Italiaans.

Lisam Nederland B.V. distributeur én coach

Wanneer je geïnteresseerd bent in de software van Lisam, aarzel dan niet om een gratis en vrijblijvende demo/aanbieding aan te vragen. We laten je graag kennismaken met onze gebruiksvriendelijke softwaretool om het zelf te ervaren. Leer hoe je eenvoudig een Cosmetic PIF maakt en hoe je de bedrijfs chemische database beheert in combinatie met onze gedeelde database.

Bekijk hier de flyer

LISAM ExESS Cosmetics