LISAM ExESS

LISAM ExESS – uw tool bij gevaarlijke stoffen
Neem contact op

LISAM ExESS staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. En het programma dekt elke lading. Voor iedereen die zijn verplichtingen op het gebied van gevaarlijke stoffen wil nakomen, biedt LISAM ExESS zo een uitkomst. Ook voor u! LISAM ExESS bundelt namelijk al uw verplichtingen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid (Environment, Health & Safety – EH&S). 

LISAM ExESS voor u!

Wilt u tijd en kosten besparen in het generen van PIF dossiers? Maar wilt u wel graag uw zaakjes op orde hebben conform de EU cosmetica verordening 1223/2009? Of wilt u misschien producten naar de EU exporteren en zoekt u een betrouwbare tool om de EU cosmetica verordening te waarborgen? Wilt alles uit handen laten nemen? Wij kunnen ook de CPNP notificatie verzorgen en u adviseren in de juiste INCI etikettering.

Lisam Nederland B.V. distributeur én coach LISAM ExESS

Lisam Nederland B.V. werkt al jaren met LISAM ExESS. Wij hebben er goede ervaringen mee en zijn al tien jaar erkend distributeur van het programma. U kunt LISAM ExESS bij ons kopen!

Uw LISAM ExESS-programma kunnen wij modulair opbouwen. De inhoud passen wij aan aan uw wensen en budget. U kunt rekenen op maatwerk.

En voordat u dan aan de slag gaat, leiden wij u en uw medewerkers op. Zo profiteert u optimaal van LISAM ExESS!

 

Distributie van Veiligheidsinformatiebladen met LISAM Publichem

Met Lisam Publichem, een module die u aan ExESS kunt koppelen, distribueert u volledig automatisch uw VIB (SDS, MSDS en e-SDS). Ook uw update wordt automatisch geregeld. Een web-based interface is mogelijk! Lisam Nederland B.V. vertelt u er graag meer over!

Bekijk hieronder de flyers:

System requirements

Workflows

Your solution

LISAM ExESS Cosmetics