Lisam ExESS

Software als Lisam ExESS en ChemADVISOR bieden
houvast bij uw beheer van gevaarlijke stoffen.
Neem contact op

Uitleg softwaregebruik

Verkoper van Lisam

Veel softwarepakketten

LISAM ExESS staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid. En het programma dekt elke lading. Voor iedereen die zijn verplichtingen op het gebied van gevaarlijke stoffen wil nakomen, biedt LISAM ExESS zo een uitkomst. Ook voor jou! LISAM ExESS bundelt namelijk al je verplichtingen op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid (Environment, Health & Safety – EH&S). Wat je ermee kan?

LISAM ExESS – De tool bij gevaarlijke stoffen

Met LISAM ExESS inventariseer, rapporteer en beheer je op een efficiënte en eenvoudige wijze je gevaarlijke stoffen. Zo kan je hiermee:

  • Veiligheidsbladen (VIB, SDS, SDS, e-SDS) opstellen, rekening houdend met de regels van REACH, EU-GHS/CLP
  • Je VIB’s automatisch vertalen in alle EU-talen en een aantal andere
  • Je labels afdrukken volgens EU-GHS/CLP (in alle EU-talen)
  • Je ADR-classificatie en transportdocumenten opstellen
  • Je chemicaliën managen
  • Je hoeveelhedenbeheer bijhouden (volume tracking volgens REACH)
  • Je risicoanalyses uitvoeren

Daarbij leent LISAM ExESS zich eenvoudig voor koppeling met bijvoorbeeld Microsoft Office of je bestaande computersystemen als een ERP-systeem.

groepsfoto

Wij zijn distributeur én coach van LISAM ExESS

Lisam Nederland B.V. werkt al jaren met LISAM ExESS. Wij hebben er goede ervaringen mee en zijn al tien jaar erkend distributeur van het programma. Het LISAM ExESS-programma kunnen wij modulair opbouwen. De inhoud passen wij aan je wensen en budget. Je kunt rekenen op maatwerk. En voordat je dan aan de slag gaat, leiden wij je en jouw medewerkers op. Zo profiteer je optimaal van LISAM ExESS!

Distributie van Veiligheidsinformatiebladen met LISAM Publichem

Met Lisam Publichem, een module die je aan ExESS kunt koppelen, distribueer je volledig automatisch de veiligheidsinformatiebladen (SDS, MSDS en e-SDS). Ook je update wordt automatisch geregeld. Een web-based interface is mogelijk! Lisam Nederland B.V. vertelt je er graag meer over!

Documentatie LISAM ExESS

Laat ons de software implementeren

Zou je graag het kennisplatform van Lisam ExESS® willen gebruiken binnen jouw onderneming in de chemische industrie? Of zoek je een bedrijf die het voor je kan implementeren? Wij helpen je graag verder als ADR-veiligheidsadviseur. Wij zetten onze kennis voor jou in om de software effectief toe te passen in uw onderneming om zo de processen efficiënter te laten verlopen. Wil je meer weten? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Het is ook mogelijk om ons te bellen op 0529 820211 of een e-mail te sturen naar Danielle.deJager@lisam.com.