Software

Software als Lisam ExESS, Publichem en Chemspector bieden houvast bij uw beheer van gevaarlijke stoffen.
Bekijk onze diensten

Lisam Nederland B.V. heeft de juiste software voor u!

Met de juiste software kunt u het beheer van gevaarlijke stoffen een stuk gebruiksvriendelijker maken. Al jarenlang maakt ook Lisam gebruik van de beste softwarepakketten in de markt. Wij gebruiken het zelf, maar kunnen u ook opleiden in het gebruik ervan. Kijk bijvoorbeeld eens naar:

Compleet of deelpakket

Lisam is distributeur of reseller (en tevens frequent gebruiker) van de volgende software pakketten:

LISAM ExESS

Met LISAM ExESS inventariseert, rapporteert en beheert u eenvoudig gevaarlijke stoffen. Niet alleen voor de Nederlandse markt! Het
programma houdt ook rekening met de regels op de buitenlandse markt én vertaalt uw Veiligheidsbladen (VIB) automatisch in vele talen!

PubliChem

Met Publichem van Lisam distribueer je door de hele distributieketen elk document in welk bestandformaat dan ook, SDS, label, WIK of PCN dossier.

Chemspector

Chemspector is oorspronkelijk ontwikkeld om gevaarlijke stoffen binnen een bedrijf te volgen en om de opslag en de verplaatsingen van deze stoffen inzichtelijk te maken. Met een mobile device (tablet of mobiel), is in elke omgeving de classificatie van je product makkelijk te raadplegen!

Chessol

Maak of werk je veel met cosmetica producten? Met Chessol kun je bijvoorbeeld je Cosmetic Product Information Files (PIF) maken. Ook kun je een IFRA rapport maken of een CPNP notificatie verrichten.

CDP

CDP is het Collorarative Data Platform van Lisam, gratis bij uw licentie! Organiseer, update en haal eenvoudig alle nieuwe regelgeving (meer dan 1000 lijsten) op vanaf één plek dankzij ons collaboratieve dataplatform (CDP). Je hoeft niet te wachten op officiële updates van ExESS, maar kunt de lijsten zelf updaten zodra ze beschikbaar zijn. Lisam systems beschikt over een team Wikichemia dat gestructureerd alle wet- en regelgeving bijhoudt!

Benieuwd welk softwarepakket bij u past? Wij helpen u graag!

Neem contact op

Lisam Nederland B.V. maakt tevens gebruik van de volgende software:

Chessol

Maakt of werkt u veel met cosmetische producten? Hiermee maakt u bijvoorbeeld uw Cosmetic Product Information Files (PIF).

Stoffenmanager

Net als ChemSpector kunt u met deze praktische tool de risico’s van blootstelling aan gevaarlijke stoffen op de werkplek inventariseren.

Ervaring met veel software

Met de juiste software kunt u het beheer van gevaarlijke stoffen een stuk gebruiksvriendelijker maken. Al jarenlang maakt ook Lisam gebruik van de beste softwarepakketten in de markt. Wij gebruiken het zelf, maar kunnen u ook opleiden in het gebruik ervan.