Software voor het beheer van gevaarlijke stoffen

Software als Lisam ExESS, Publichem en Chemspector bieden houvast bij uw beheer van gevaarlijke stoffen.
Bekijk onze diensten

Met de juiste software kun je het beheer van gevaarlijke stoffen een stuk gebruiksvriendelijker maken. Al jarenlang maken wij gebruik van de beste softwarepakketten in de markt. Doordat wij zelf veel gebruik maken van deze software voor gevaarlijke stoffen, zijn wij ook in staat jou hierin op te leiden. Denk hierbij aan VIB-software, MSDS-software, SDS-software en software voor veiligheidsinformatiebladen.

Compleet of deelpakket

Lisam Nederland is distributeur of reseller (en tevens frequent gebruiker) van software voor het beheer van gevaarlijke stoffen. Je vindt bij ons software voor veiligheidsinformatiebladen, VIB-software, SDS-software en MSDS-software. Wij leveren de volgende softwaresystemen:

LISAM ExESS

Met de software van LISAM ExESS inventariseer, rapporteer en beheer je eenvoudig gevaarlijke stoffen. Het programma is niet alleen geschikt voor de Nederlandse markt. De VIB-software houdt rekening met regels op de buitenlandse markt én vertaalt veiligheidsbladen automatisch in vele talen.

PubliChem

Met Publichem van Lisam distribueer je door de hele distributieketen elk document in welke bestandformaat dan ook, SDS, label, WIK of PCN-dossier.

Chemspector

Chemspector is oorspronkelijk ontwikkeld om gevaarlijke stoffen binnen een bedrijf te volgen en om de opslag en de verplaatsingen van deze stoffen inzichtelijk te maken. Met een mobile device (tablet of mobiel), is het in elke omgeving de classificatie van elk product makkelijk te raadplegen!

Chessol

Maak of werk je veel met cosmeticaproducten? Met Chessol kun je bijvoorbeeld je Cosmetic Product Information Files (PIF) maken. Ook kun je een IFRA-rapport maken of een CPNP-notificatie verrichten.

CDP

CDP is het Collaborative Data Platform van Lisam Nederland, gratis bij jouw licentie! Organiseer, update en haal eenvoudig alle nieuwe regelgeving (meer dan duizend lijsten) op vanaf één plek dankzij ons collaboratieve dataplatform (CDP). Je hoeft niet te wachten op officiële updates van ExESS, maar kunt de lijsten zelf updaten zodra ze beschikbaar zijn. Lisam Nederland beschikt over een team Wikichemia dat gestructureerd alle wet- en regelgeving bijhoudt!

Benieuwd welk softwarepakket bij u past? Wij helpen u graag!

Neem contact op

Lisam Nederland B.V. maakt tevens gebruik van de volgende software:

Chessol

Maakt of werkt u veel met cosmetische producten? Hiermee maakt u bijvoorbeeld uw Cosmetic Product Information Files (PIF).

Stoffenmanager

Net als ChemSpector kunt u met deze praktische tool de risico’s van blootstelling aan gevaarlijke stoffen op de werkplek inventariseren.

Ervaar de voordelen van onze ervaring met veel software

Met de juiste software, zoals VIB-software, MSDS-software, SDS-software kun je het beheer van gevaarlijke stoffen en veiligheidsinformatiebladen een stuk gebruiksvriendelijker maken. Maak kennis met onze veiligheidsadviseurs en maak gebruik van de kennis en ervaring die wij hebben in het werken met software voor veiligheidsinformatiebladen. Bel ons via 0529 820211 om de mogelijkheden te bespreken of vraag om meer informatie over ons bedrijf.

Lisam Nederland B.V.