Veiligheidsinformatieblad

Software als Lisam ExESS en ChemADVISOR bieden
houvast bij uw beheer van gevaarlijke stoffen.
Neem contact op

Uitleg softwaregebruik

Verkoper van Lisam

Veel softwarepakketten

Een correct veiligheidsinformatieblad opstellen is niet voor iedereen even eenvoudig. Weet jij niet zeker hoe je dit moet aanpakken? Vraag dan advies aan de medewerkers van Lisam Nederland. Bij ons volg je een opleidingstraject, waardoor je de software op de juiste manier gaat gebruiken. Hier pluk je de vruchten van bij het creëren van toekomstige informatiebladen.

Met een veiligheidsinformatieblad meld je gevaarlijke stoffen aan

Gevaarlijke stoffen moeten aangemeld worden bij het Poison Centre Notification. Dit doe je aan de hand van een veiligheidsinformatieblad. Een dergelijk informatieblad is een gestructureerd document met informatie over de risico’s van een gevaarlijke stof of preparaat. Ook de aanbevelingen voor het veilig gebruik ervan binnen bedrijfsvoering staan in deze MSDS. Ben je met jouw bedrijf werkzaam in de chemische industrie en ben je op zoek naar een partner die gespecialiseerd is in Lisam-software voor het creëren van een veiligheidsinformatieblad voor gevaarlijke stoffen? Wij helpen je verder en voorzien je van software voor het beheer van gevaarlijke stoffen en een online platform voor kennis en implementatie voor de werkzaamheden in jouw bedrijf.

mensen die voor een bedrijfspand staan

Stel met onze hulp deze bladen op

Onze veiligheidsadviseurs geven trainingen over de software van Lisam Nederland en verzorgen de installatie, configuratie en interface van ERP-pakketten. Wil je meer over weten over het opstellen van een veiligheidsinformatieblad voor gevaarlijke stoffen, of zou je graag deel willen nemen aan deze trainingen? Neem dan eenvoudig contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0529 820211.

LISAM ExESS Cosmetics