Een VIB vertalen

Neem contact op

Uitleg softwaregebruik

Verkoper van Lisam

Veel softwarepakketten

Wanneer een VIB (veiligheidsinformatieblad) in meerdere landen gebruikt moet worden, is het vertalen van dit document noodzakelijk. Om er zeker van te zijn dat je niet onnodig veel tijd besteed aan het handmatig vertalen van deze bladen, kies je voor software om dit te doen. De medewerkers van Lisam Nederland geven jou graag meer informatie over deze software en het gebruik daarvan.

Een VIB vertalen, kan automatisch met onze software

Het vertalen van een VIB is verplicht wanneer je jouw product ook in het buitenland wilt verkopen, waar een andere voertaal geldt. LISAM ExESS is een softwareprogramma dat automatisch de VIB’s vertaalt naar de benodigde taal. De medewerkers van Lisam Nederland kunnen veiligheidsinformatiebladen voor je opstellen met gebruik van deze software. Het is ook mogelijk opgeleid te worden in het gebruik van deze software door onze adviseurs in gevaarlijke stoffen. Naast alleen het vertalen van de VIB, moet deze vertaling ook volledig voldoen aan de regelgeving van het betreffende land. Deze kunnen net anders zijn dan de regelgeving die hier in Nederland wordt gehanteerd.

groepsfoto

Gebruik de juiste software om vertalingen makkelijker te maken

Wanneer je bezig bent met het maken van de juiste labels voor de gevaarlijke stoffen die verwerkt zitten in jouw product of het opstellen van de verplichte informatiebladen, wil je dit zo efficiënt mogelijk doen. Schakel daarom de hulp in van onze experts van Lisam Nederland. Wij nemen het werk uit handen of leren jou hoe je het zelf eenvoudig kunt doen. Vraag ons om hulp door te bellen naar 0529 820211.

LISAM ExESS Cosmetics